inschrijven pu 2024

Digitaal


Inschrijven kan enkel digitaal. Het inschrijvingsformulier dient volledig en correct ingevuld en doorgestuurd te worden. Je kan het formulier invullen door op de knop hierboven te klikken. De link is beschikbaar op vrijdag 2 februari vanaf 8.00 uur.


Voorrangsperiode

 

Broers en zussen van onze huidige leerlingen en kinderen van personeelsleden hebben voorrang om in te schrijven in Park Uniek. De voorrangsregeling geldt tot en met donderdag 1 februari om 18 uur. Er schreven uiteindelijk 22 broers/zussen in voor het eerste jaar. Dat betekent dat er nog 38 plaatsen beschikbaar zijn.


Vrije inschrijvingsperiode


Vanaf vrijdag 2 februari krijgt iedereen de kans om in te schrijven. Het formulier zal beschikbaar zijn vanaf 8.00 uur. Je gebruikt daarvoor de groene knop op deze pagina (Ik wil mijn zoon/dochter inschrijven in Park Uniek).

We voorzien opnieuw 60 plaatsen in ons eerste jaar. Voor 2,  3 en 4 PU laten we maximaal 20 leerlingen per klas toe.


Het inschrijvingssysteem genereert een datumstempel als een formulier ingevuld en doorgestuurd wordt. Deze datumstempel bepaalt de volgorde van inschrijving.


Je krijgt van ons een bericht nadat je aanvraag correct ingediend werd en je bij de eerste 60 inschrijvingen bent. We maken dan een afspraak om alle documenten te ondertekenen. Pas na het ondertekenen van alle documenten is de inschrijving definitief.


Je krijgt tijd tot en met zondag 5 mei 2024 om de inschrijvingsdocumenten te komen ondertekenen: dat kan op afspraak of op onze opendeurdag op 5 mei. Een niet-ondertekende aanvraag wordt na 5 mei verwijderd en de vrijgekomen plaats gaat naar de eerstvolgende op de wachtlijst.