Aanmelden/inschrijven

Inschrijven in Park Uniek: werkwijze

Stap 1: aanmelden via www.parkuniek.be

 

Leerlingen die wensen in te schrijven in Park Uniek moeten zich eerst aanmelden via de link die vanaf maandag 9 maart 2020 om 18 uur op onze website zal staan.

Om onze visie en aanpak te kunnen garanderen voorzien we in Park Uniek 60 plaatsen in het eerste jaar.

Hou deze gegevens bij de hand om aan te melden:

  • e-mailadres van een ouder;
  • naam en voornaam, geboortedatum en rijksregisternummer van je zoon/dochter.

 

Op maandag 23 maart krijg je dan bericht of je zoon/dochter kan ingeschreven worden in Park Uniek. De eerste 60 aanmeldingen (datum- en uurstempel worden bij verzending door Google toegekend) zijn zeker van een plaats in Park Uniek; de anderen komen op de wachtlijst terecht. Wie op de wachtlijst staat, kan zich inschrijven in Salto Humano op Campus de Reynaert.

Broers en zussen van onze huidige leerlingen en kinderen van begeleiders hebben voorrang. Als een tweeling aangemeld wordt, vermeld je de namen van de twee kinderen bij 'Voornaam'. Zo zijn ze allebei aangemeld.

 

Stap 2: inschrijven in Park Uniek

 

Als je bericht krijgt dat je zoon/dochter zich kan inschrijven in Park Uniek, ontvang je een link naar het inschrijvingsdocument. Dit document moet volledig en correct ingevuld worden.

Van zodra het inschrijvingsdocument naar ons verzonden is, kan een datum afgesproken worden waarop de documenten ondertekend kunnen worden.

Wie het inschrijvingsdocument niet doorstuurt vóór maandag 20 april, staat zijn/haar plaats af aan de eerstvolgende leerling op de wachtlijst.

 

Wie thuis geen internetverbinding heeft, kan op maandag 9 maart vanaf 18 uur op school gebruik maken van een 10-tal Chromebooks om zich aan te melden.


Wil je de presentatie van op de infoavond nog eens bekijken? Je vindt het filmpje terug op ons Youtube-kanaal.

Park Uniek - School van het GO!

Park Uniek

Wittestraat 48

8700 Tielt

0470 46 45 04

info@parkuniek.be